fredag 18 juli 2008

huset fullt

Hoppas att alla njuter av sina lediga dagar och att solen värmer ett tag till! Har varit lite ledig då och då, (typ). Känns som att man alltid har nåt på g trots att man försöker vara ledig, men så länge det är positiva saker så ska man inte klaga. Idag har det varit en lugn dag på salongen, hunnit med kunder och emellan haft tid att åka förbi Judith som många av er känner till, mer info var hon finns kommer inom kort på hemsidan. Timmen hos henne kändes som 5 min, det blev en hel del prat och mycket SKRATT! Zoi är nu tillbaka från sin Greklands semester för er som vill fixa naglar. Måste vara skönt att ha varit på semester och bara njuta...min väntar :)
I måndags fyllde min lille mupp 2 år, blev en hel del presenter, för honom var det: öppna, next, öppna, next, sen när det var slut så suckade han, typ var det slut. Fullt ös var det, släkt från småland och skåne. Å yes, alla sov under samma tak, 13 st haha. Händer inte varje dag så det var lugnt.
Fortfarande poppis med page, många väljer även att göra weave-page för att få den fylliga känslan, hur snyggt som helst!

Trevlig helg





Inga kommentarer: