torsdag 26 november 2009

Whats New

Hej Alla hoppas ni haft det bra, vi har haft fullt upp som vanligt. Tänkte informera om lite nytt och vad vi gjort på sistone.

Förutom att jobbat på salongen så var vi iväg på Redken visning i lördags, tycker att den va grymt bra. Det enda tråkiga var att vi inte fick med oss tillräckligt me bra bilder. Men nu har vi fått se vad som gäller inför våren mm. Kan säga att det fortfarande kommer att vara inne med asymmetriska frisyrer, dvs frisyrer med både långa och kort korta längder.




Vi har äntligen fått in ett samarbete med en grym hår leverantör, dessutom kan jag säga att vi kommer vara de enda i Sverige som jobbar med brasillianskt indian hår. Jag har själv testat det och det är det bästa jag haft i. Nu har vi även beställt en ett hår lager så ni kommer inte behöva vänta för en hår beställning utan det kommer finnas hår på plats.

Nu har en utav oss fått besked från Redkens färg tekniker utbildningen, och jag kan stolt säga att det finns en diplomerad Färg tekniker på salongen. Så om ni tyckte att vi var grymma på färg tidigare så kan ni bara tänka på hur grymma vi är nu!

2 kommentarer:

Hanse sa...

Grattis till "Diplomeringen"

tänkte oxå gå på Redken visningen då vi fick en inbjudan dit men tyvärr var det för mycket annat så vi hann inte med det, hoppas det var en bra visning!

Urban Hair sa...

Haha tack kul att du hänger me. Den va svår men d va värt det. A visningen var bra det var samma som i göteborg som hade Alter Ego!

Kul att det går bra för dig sköt om dig kram S.