måndag 8 september 2008

yeah

Då var sommaren över och hösten på gång, hoppas att alla har haft en skön sommar med mycket ledighet. Har aldrig varit med om att sommaren har passerat förbi en så snabbt, känns som att det var juni igår men det är redan september. Det har varit mycket att göra på salongen hela sommaren, och mer blir det. Efter våra 4 avsnitt med The Voice TV har vi fått mycket respons, alltid lika roligt med nya kunder, speciellt de olika make overs vid obehandlade hår.

Har nu äntligen flyttat klart till söder och det känns så skönt, fortfarande ett projekt med dagis till sumpan varje dag, att inte tala om trafiken som är på morgonen, 45 minuter tar det, som att åka till en annan stad. Har blivit av med min bakspegel på bilen då en lastbil körde in i den, mycket kan hända när man står i kön. Nån semester har jag ej haft än, varit ledig nån enstaka dag och varit med familjen, får däremot semester nästa vecka. Semester och semester, det blir ner till småland och skåne. Efter att ha skjutit upp med att boka biljetterna till Monaco så tog dom slut när vädret blev dåligt här. Att åka nån annanstans är man inte så värst sugen.

Dom nya produkterna som vi fick för lite mer än en månad sen är såååå sjukt bra, real control serien för preparerade tjocka hår och wool shake cotton för er som vill ha saltvatten känslan i håret. Fick ursnygg affisch idag av den nya serien som kan ses i salongen, Tack Marcus!

Hmmm, Charlotte Perreli på en serbisk fest, måste ha haft riktigt kul där nere under eurovision contest :)



Inga kommentarer: