söndag 12 oktober 2008

THE TEAM

En hysterisk och rolig vecka är nu över på Salong Karisma. Vi har nog inte stressat eller haft så roligt på länge. Vi hade en blogg kväll på salongen i torsdags och den var grym. Mer om kvällen och bilder kommer upp alldeles snart, det lovar jag. Så vi har blivit fler på salongen och det känns jätte bra! Alla kan bidra med något nytt och unikt och det passar vårt koncept helt perfekt.
Imorn ska vi på en visning med frisörföretagarna och det ser jag verkligen fram emot. Jag, Hanse och Tanja ska ta en liten afterwork innan ihop på salongen så om ni känner er sugna på ett glas välkomna in hehe.

Tips för alla kunder som känner att håret är lite skört och svagt.Om ni har en inbokad tid på salongen för en rakpermanent, texturizer eller färgning. Försök förebereda håret innan med mycket protiener. Redkens CAT från extreme serien är grym och jag lovar att den ger resultat. Har man stärkt håret innan en behandling så blir resultatet finare och jämnare, dessutom så utsätts inte håret allt för mycket heller eftersom det blivit väl förberett!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur mycket kostar den och vart köper man den?

Urban Hair sa...

Hej

Extreme Cat kostar 340 kr. Vi säljer ju självklart den på salongen, men du kan hitta den på alla redken salonger i stan.

Sarah