tisdag 15 december 2009

Dags att gå vidare i livet...
Tycker du inte att man ska gå vidare om man inte kan göra något åt en sak. Om det verkligen inte går att göra något varför ska man stå kvar och grubbla, slösar man inte en massa onödig tid, tid som man kanske kan lägga ner på saker man verkligen kan påverka istället?

Idag ska jag gå vidare med en massa saker och det tycker jag alla ska göra livet är för kort. Så om du alltid sparat ut ditt hår men ändå har det i tofs, och avgudar din kollegas nya korta frisyr och sitter och önskar att du oxo vågade klippa av håret som är ganska långt men som du ändå bara har i tofs. GÅ VIDARE...

Om du klagar på att ditt hår ständigt inte mår bra och du fått goda råd om hur du ska sköta det men överväger om det är värt pengarna eftersom grymma produkter kostar lite mer än den vanliga inpackningen som du köpt på Ica i flera år som fortfarande inte gett resultat. GÅ VIDARE

Om du inte går vidare i livet så kommer du inte hinna upptäcka saker som kan ha ett stort betydelse i ditt liv, vi måste sluta vela fram och tilbaka det gör bara livet surt.

Hur som helst alla som har behandlat hår i form av färg, permanent u name it måste ha ha en Extreme Cat hemma. Anledningen till det är att vi måste preppa håret me proteiner innan men viktigast av allt efter en behandling så att det blir helt återställt. Beroende på om det är permanent eller färg så försvinner 15-50% av protein innehållet i håret, vilket i sin tur resulterar i att håret bryts av.

Inga kommentarer: