söndag 18 maj 2008

Då så...



Yes, nu är bilderna laddade och klara för bloggen, och samtidigt så tror jag att det måste bli lite skärpning från vår sida med bloggen! Skriver lite för sällan, men det blir ändring med det från och med idag :)

Hoppas att alla har haft en bra vecka och helg! Kan tänka mig att många har tagit det lugnt och bara slappat, vädret gör ju såååå mycket och nåt väder har det inte varit precis under helgen.
För övrigt så har veckan gått sjukt fort och det har hänt mycket! Det har varit många nya kunder vilket är riktigt kul att dom hittar till oss från hela Sveriges håll. Är ju trots allt den bästa afro/skandinaviska salongen! I torsdags hade vi besök från Voice tv där vi gjorde inspelning för fyra avsnitt som kommer att sändas på tv och nätet, det kommer att visas om ca 2 veckor, men mer info om det snart. I alla fall så var det riktigt kul och samtidigt nervöst haha men men, det gick nog bra! Kvällen ägnades åt Paragons release fest, det var mycket folk och massa snack. Magarna blev under kvällen hungriga och tog oss till Kungsgatan, bamboo palace. Det blev en hel del snack, käk och önskningar vid fiskarna som simmade i den lilla "pölen" Avslutningen blev Berns och en lite tidig sängdags för att kunna orka jobba nästa dag.

Måndag i morgon och nåt att se fram emot

Tanja

Inga kommentarer: