tisdag 8 april 2008

deprimerande väder

Passar på att skriva några meningar nu under lunchen. Har en stund kvar innan min nästa kund kommer för en behandling av slingor. Roligt att det är så många som slingar håret nu när våren är här. Det blir lite mer liv i håret med olika nyanser.

Jag och Sarah kommer hålla er uppdaterade hela tiden om vad som är nytt på gång, nya produkter, trender, kurser, resor, nöjen, mode osv...Nästa lördag (26/4) ska vi fyra från salongen på REDKENS visning, Clarion hotell i stan. Redan från 13.00 på dagen till sent på kvällen kommer det vara föreläsningar, visningar, massa med god mat och dans på slutet. Ser verkligen fram emot det. Kameran kommer vara igång hela kvällen. Även övernattning på hotellet blir det. YES, dom tar hand om sina kunder som man ska. Men därför jobbar vi håret också :)

Var borta en stund nu, men det märkte inte ni hehe. Kom en drop in, en mini liten kund på lite mer än 2 år som skulle toppas. Somnade i stolen :) Har magiska händer, får mina kunder att somna hehe, nä ska förberade lite nu. Sarah kommer in sen och skriver lite

Inga kommentarer: