söndag 27 april 2008

Veckan



Den här veckan har vi haft fullt upp både på salongen och privat. Torsdag jobbade jag till halv tio med kunder och i fredags till halv åtta. Allt detta för att vi på salongen skulle få vara lediga på lördag, för det stora Redken eventet. Det har verkligen varit en bred blandning av kunder, vissa vill
färga och klippa kort och andra vill ha i hårförlängningar.











I fredags så var det ju Ginuwine på Berns, Så jag stack dit med Chanel och Agnes.

Hans uppträdande var grymt, han spelade både gamla låtar och lite nyare. Det enda tråkiga var att det tog slut så snabbt. Efter uppträdandet fastnade vi på Berns hela kvällen. Det var jätte bra musik på dansgolven. Träffade både vänner och kunder och alla var på jätte bra humör.








I lördags var det ju äntligen dags för det stora Redken eventet. Vi gick på föreläsningar som var hur grymma som helst på dan. Big brother Per var där och berättade om sitt liv. Han pratade om hur han för inte så länge sedan var en uteliggare och nu äger han det börsnoterade varumärket Odd Molly.






Efter det var det bara att åka hem, duscha och sen att åka in till stan igen. Det serverades en tre rätters middag med tre super grymma hår visningar. Tanja kommer nog berätta mer om det i detalj men här kommer lite bilder.




Med andra ord har vi haft en grym vecka mkt som hänt och mkt som gjorts. Hoppas ni haft det lika bra. Läs mer om Redken festen på Tanja nästa inlägg

Sarah

Inga kommentarer: